Tuesday, October 27, 2009

Alex B - Beat Tape Volume 1 (2009)


Tean jah, et just eelmises postituses virisesin biidi-teipide rohkuse üle, ja nüüd tuleb lagedale järgmisega. Silmakirjaniku elu on süüdlaslik. Alex B biidid on hoopis midagi teistsugust, kui seda on senine kraam. The ARE ja Rob Viktum tegid biite, mille taga on sisukas mõte. Math Jazz-i kraam on mahe, Hubert Daviz-i teibid on elektroonilised, Oddisee on lihtsalt pro ja Alex B omad on sellised, mille peale tahaks ise pritsida, kui ainult oskaks. Tema biidid on nii head, et tekib küsimus, miks ta neid räpparitele ei müü. Sämplid on mõnusalt vanad ja eklektilised, buumi ja bäppi on piisavalt... Milles küssa?
We Love U sisaldab ka Ki En Ra-likke helisi, mida kuulates võiks mõtted rändama saata. Lühem lugu Habitual Line Stepper demonstreerib ka "katkiseid lööke" ja kerimissaundiga segi pekstud klaveriklimberdust. Mõnusaim bassilugu on lool OSS, mis kõlab nagu veealune pidu. Parimaks palaks on Elm Oak, mis õige pisut meenutab Flying Lotuse muusikat - see on ka pala, mille peale ise räppida igatseks.
Lisaks instrumentaalpaladele on boonuseks kaasas ka kaks lugu, mille peale räpib Crown City Rockers-ite liige Raashan Ahmad.

01. Beats 1
02. All These Shows
03. NDD Get Down
04. We Love U
05. Tape It Up
06. Pressure Cooker
07. Elm Oak
08. OSS
09. Cut It Up
10. Pail
11. Heavy Strings
12. You Can’t See Me
13. Well Well
14. Habitual Line Stepper
15. Pretty Good Right Now
16. Bonus Track - Relaxin Ft Rashaan Ahmad
17. Bonus Track - Runnin Ft Rashaan Ahmad

INFO
75.5 MB ZIP

No comments:

Post a Comment