Friday, October 30, 2009

Raw Nature - Medium-Rare Sampler (2009)



Raw Nature paksud new jersey-des New Jersey-s häält tegevad douchebag-habemetega mehed, kes on gängstad, kui näitavad kaamerale keskmist sõrme. Nad ei ole ei liivainimesed ega ka pruuni-koti kõik-tähed, kuid midagi neil on. Neil on toorust. Labane? Jah. Võtsin selle nende nimest? Jah. Kuid see vastab ka tõele. Neil on valjud paukuvad uuekooli biidid - sellised, mida heal päeval Alchemist või Havoc kokku paneb ja teemaks tundub peaaegu igal lool olevat bättelräpp ja kohati hakkab asi kõlama nagu uus Jedi Mind Tricks.
Pisut segadusse ajas esialgu see, et üks nende produtsentidest on keegi P.A. Kuid see ei ole P.A. kes enne nimevahetust oli Prince Ali. Ühest küljest on lood kõvad, peaaegu et uuekooliklouni märg unenägu, kuid minu ootustele ei paista üles elavat. Kruu ja albumi nime kokku lüües lootsin, et nad teevad midagi uut ja võtavad sõna taimetoitluse teemal, kuid see oli asjatu lootus: "pooltoores lammas" on vist mingisugune metafoor räpparite jaoks, kes nende hulka ei kuulu.
18 minutiline kogumik, mida jagan, ei ole aga täispikk album - see on sampler, mis peaks andma kuulajale suhu maitse, mille ajel otsida kõhutäit poest. Underground Hip-Hop Store pakib selle sampleri tasuta kaasa 36-dollarilise ostuga.
Imekombel on viie loo seas ka üks, mis väärib mitmeid mitmeid kuulamisi. Feel It on kogumikult maitsvaima biidiga ja tagatipuks lõpetab loo pikk heliamps George Carlini vanemast loomingust, milles ta kirjeldab "ghettot", kus ta ise elas.
Üldiselt pole asi paha. Nahast välja ei poeks, et täispikka albumit kuulata, kuid Feel It-i aeg-ajalt leierdaks küll.

01 3:54 Its Crazy (Prod. By Fury)
02 4:17 Terrible (Prod. By P.A.)
03 2:42 Senor Sol (Prod. By P.A.)
04 4:58 Feel It (Prod. By P.A.)
05 3:03 Album Teaser (Feat. C4, Benny Buku, Rob Relish Of DMF & Fury)

Koduleht
Tiri alla DepositFiles-ist

No comments:

Post a Comment