Saturday, October 24, 2009

Oddisee - Odd Autumn (2009)



Kolmandik siinsetest kogumikest on biidi-teibid, kuid mis teha, neid jagatakse tasuta tihemini. Oddisee pole aga juhuslik vene või saksa amatöör, vaid meister, kes on produtseerinud üpris häid albumeid. Washington D.C.-st pärit produtsent on ainuüksi sel aastal päevavalgele toonud sellised kogumikud nagu Diamond District-u "In The Ruff", Trek Life-iga kahasse valmistatud "New Money", sooloalbumi "Mental Liberation" ja peale käesoleva sügisese EP ka suvine, "Odd Summer". Oddisee on kahtlemata üks produktiivne tegelane, keda hakatakse juba vargsi tituleerima parimaks elavaks produtsendiks.
16. oktoobril ilmunud tasuta EP on järjekordne kõva kogumik, mida on mõnus kuulata hommikust õhtusse. 33-minutiline instrumentaalide jada on täis erisuguseid palasi, millest mõned on, kui ma ei eksi, nimetatud USA menusarjade järgi. Etteruttavalt kiidaks kolmandat lugu, Everything Changed Nothing, milles on tunda Rolandi-tüüpi süntesaatorit. See on üks väheseid lugusi, kus seda on kasutatud mitte odava põhiriistana, vaid mõistlikus koguses. Teine standout track on teine lugu, Almost A Year Since, mis mõndade arvates kõlab pisut nagu house muusika. Tempokas on lugu tõesti. Klaverisämpel kõlab nagu keegi hiiliks kiire sammuga.
Kirev kriit on ka Autumn Run, milles sama hiiliv sämpel või midagi väga sarnast hiilib kantrikõlaga pillimängu taustale. Oddisee stiil on rahulik ja intelligentne, pehme ja kohev. Kui muusika oleks toit, siis Oddisee muusika oleks magus-toit, mis ei pane hambaid valutama. Tiri ja naudi!

01 The Supplier Feat. Tranqill
02 Almost A Year Since
03 Everything Changed Nothing Instr.
04 Every Day People instr.
05 Pulp Fiction
06 Saw Myself Today
07 The Second Date
08 Grey’s Anatomy
09 Tell The Truth Instr
10 Theatre
11 Autumn Run
12 Bonus: Tell The Truth feat. Nikki Jean

Mediafire või Usershare (48MB)

+
Oddisee blogi
Oddisee MySpace
Poolik nimekiri Oddisse muusikast
Ja last.fm

No comments:

Post a Comment